Sæt X i kalenderen WORKSHOP - lørdag og søndag 27.-28. oktober

 

Så er det igen blevet tid til workshop i både disco og hiphop hos Henckell Dans . 

Vi holder sådan en weekend for at styrke elevernes kammeratskab på tværs af holdene, og samtidig er det en unik mulighed for at blive undervist af nogle af de dygtigste. Når man ikke bliver undervist vil der være mulighed for at hygge, så husk kort, tegnesager, make-up, spil eller hvad du syntes kunne være hyggeligt at lave med dine veninder og venner. 

Vi slutter aftenen med en film på storskærm, men’s vi ligger på vore luftmadrasser i vore soveposer, dyner, puder, sovebamser og bare råhygger. 

Det vil være Lonni og Cecilie der vil være der til overnatningen, og vi lover at passe rigtig godt på jeres dejlige børn, og give dem alle et god-nat-kys. 

Det vi skal lave om søndagen er hemmeligt men vi kan godt love at det bliver rigtigt sjovt…

 

I år har vi igen fået Simon Säborg fra Sverige til at komme og undervise i disco

I hip hop kommer Samantha Tena Hernandez fra Holland. Samantha vil også undervise i dancehall, men det er en time hvor skal være 12+ år dog med undtagelse for dem der går på hold15.

 

Sidste år var vi så heldig at en masse søde forældre gerne ville hjælpe, vi håber dette også er tilfældet i år, for uden jer er sådan en weekend umulig at lave. 

Onsdag d.24 kl.18.45 vil vi holde et lille møde, så vi forhåbentlig kan få fordelt nogle opgaver ud til jer skønne forældre (indkøb til aftensmad, morgenmad, frokost osv.) eller hvis i bare har spørgsmål til hele dette arrangement er i selvfølgelig også velkommen til at deltage. 

 

Prisen for denne fantastiske weekend vil være kr. 500,00. 

 

Håber at dette er noget i syntes kunne være rigtig sjovt, lærerigt og hyggeligt. 

Det er super vigtigt for Henckell Dans at vi har et godt sammenhold, og en weekend som denne vil forhåbentlig kun gøre sammenholdet endnu stærkere. 

Tilmeldingen skal ske hos Kitty eller Per på danseskolen senest, Onsdag d.24 oktober. 

 

Mere info om workshoppen, vil i kunne finde på henckelldans.dk

 

…Klip her……………………………………………………………………………

 

 

Navn og efternavn………………………………………………………

 

Jeg ønsker at danse, sæt krys:

 

Disco……………. Hovede hold nr i Disco………….            

 

Hip-hop…………. Hovede hold nr i Hip hop……….

 

Dancehall……….

To top

Copyright © 2016, Henckell Dans.