Cecilie Ancher Honoré

Cecilie Ancher Honoré underviser i Hip Hop hos Henckell Dans. 
Hold i sæson 20/21: 13, 14, 15, 16, 17 og 18
 

Cecilie startede til dans som lille, og har danset alt fra Hip Hop, Disco, Jazz, House, Jitterbug, Girly mm. Cecilie startede som elev hos Henckell Dans da hun var 14 år, og har som elev på danseskolen vundet flere Danmarksmesterskaber, samt udtagelser til Verdensmesterskaberne flere år i træk i show-dance, formation, smallgroup og duo. 

I 2012 tog Cecilie en 1-årig professionel danseuddannelse ved Gaardbo, på Nørrebro. Sidenhen har hun arbejdet som professionel danser bl.a. under Pivot Dance Company - hvor hun har optrådt for bl.a. Det Danske Kongehus, DBU, Lauritzen Prisen, til flere forskellige filmpremierer fx. The Greatest Showman, og som danser i filmen Bølle Bob & Smukke Sally. 

Cecilie har været instruktør hos Henckell Dans i 7 år og på den tid, er elev-antallet steget hvert år. Det vigtigste for hende er, at eleverne har det sjovt og går hjem med et smil på læben efter hver eneste time. Hun har både undervist begyndere, rutine og elitedansere, og har i sin tid på danseskolen udviklet sine elever og opnået mange flotte Sjællands, - Danmarks og - Nordiske mesterskaber med sine elever i både solo - og duo. Cecilie startede som formationstræner hos Henckell Dans i 2015 og har sidenhen opnået flotte resultater ved både Sjællands - og Danmarksmesterskaberne. 

"Mine elever giver mig den VILDESTE energi og derfor er mit vigtigste job, at give dem alle sammen et STORT smil på læben til træningen, og udvikle deres kunnen inden for Hip Hop. Jeg vægter relationer og pædagogik meget højt i min undervisning og jeg glæder mig til at byde en masse nye – som gamle elever velkommen i sæson 20/21.”

Copyright © 2016, Henckell Dans.