Hold 41 Modern

Antal tilmeldte: 16/30 Alder: Alle aldre Pris: 2.352,00 DKK
30/08/2021 - 20/06/2022 Sal 1 Mandag 17:15-18:00 Instruktør: Ida Mei Lillie
Beskrivelse
Modern dance kombinerer flere genrer som: Jazz, Modern, Contemporary og ballet. Modern dance er for dig som gerne vil prøve kræfter med attitude og performance gennem dansen.
I undervisningen bliver der lagt vægt på at skabe en stemning og en historie gennem koreografierne der undervises i. Modern dance er mere og mere fremtrædende på de danske og internationale scener og er i konstant udvikling. Du kan både være med som begynder og som øvet. 

 

Pris: 2.352,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Ida Mei Lillie

Ida Mei startede som elev hos Henckell Dans, da hun var fire år, så hun er en rigtig Henckell Dans pige i hjertet.
I hendes undervisning, lægger hun stor vægt på teknik, udstråling, styrke og vilje. Der skal være fuld fart på og sved på panden, samtidig med at det skal være sjovt.

Ida Mei har både deltaget i nationale og internationale turneringer hvor hun har opnået topresultater til både DM, VM og World Cup.

Ida Mei er lige hjemvendt fra Oure Efterskole på danselinjen, hvor hun har dygtiggjort sig i Modern, hiphop og ballet mange timer om ugen. hun var desuden en del af Oure’s aftenkompagni.

Ida Mei er altid smilende og er meget engageret i sit arbejde og brænder for dans og glæder sig utroligt meget til at undervise og videregive sin kunnen og ikke mindst glæden ved dans til sine elever.