ALL YOU CAN DANCE 1 FAMILIE

Antal tilmeldte: 7/100 Alder: Alle aldre Pris: 14.700,00 DKK
30/08/2021 - 20/06/2022 Sal 1 Søndag 00:00-00:00 Instruktør: Lonni Henckell Wikke
Beskrivelse
Dette er en betalingsform hvis du er en hel familie på samme bopæl der gerne vil gå på alle de hold I har lyst til på danseskolen. 
Når I tilmelder jer denne form for betaling skal I blot sende en mail til info@henckelldans.dk hvor I skriver hvilke hold nr hver person gerne vil gå på.  

Pris: 14.700,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Lonni Henckell Wikke

Lonni Henckell har i år overtaget danskolen fra sine forældre og hun glæder sig helt vildt til at komme i gang.

Hun har danset hele sit liv og er idag utvivlsomt landets bedste børne- og ungdomsinstruktør. Under overskriften “man lærer bedst når man har det sjovt” underviser hun både de små og de store i disco, showdance og MGP og der er fart på.

Derudover træner Lonni alle turneringsholdene i disco - solo, duo, small group og formation og det går rigtig godt!

Hendes dansere har i de seneste år vundet Danmarksmesterskabet i ALLE kategorier og også internationalt er det gået fantastisk. Sølv og bronze medaljer til sidste års verdensmesterskaber samt en række top resultater i world cups m.m.

Så uanset om man er nybegynder, bare synes det er sjovt at danse og bevæge sig eller om man måske er virkelig ambitiøs vil man føle sig godt tilpas i Lonnis timer.

30 års passion for dans, stor kreativitet og undervisningslyst gør at eleverne altid går hjem med smil på læben. Ud over det er Lonni stor primus motor for at eleverne hygger sig internt og former venskaber på kryds og tværs.

Tidligere i karrieren har Lonni selv vundet mange turneringer i både ind og udland og været med i diverse danseforestillinger og TV produktioner.

Lonni er certificeret instruktør og dansedommer, men først og fremmest er hun til stede for sine elever hos Henckell Dans.